andrassal

Tantramasszázs

A tantrikus masszázs egy több ezer éves múlttal rendelkező masszázsfajta. Hatására sejtjeink megtelnek élettel, megfiatalodnak, és javul életünk élvezetének képessége. A Tantra masszázs a lélek simogatása a testen keresztül. A finom, érzéki testmasszázs közben tudatos energetikai munka zajlik, aminek az a lényege, hogy a szexuális energiát, a legfőbb Életenergiát keringetjük a testben. A folyamat sokrétű, testi, lelki, szellemi szinten történik. A masszázsokat nők részére férfik szokták végezni.

A tantrikus masszázs hatására változhat a szexuális életed, a szeretkezéseid minősége. Jobban megismered magad, új tapasztalatokkal gazdagodsz, amit hasznosíthatsz a magad és a társad örömére. Segítségével újra örömödet lelheted önmagad és társad felfedezésében. Nyitottabb, elfogadóbb, türelmesebb lehetsz szexuális életed során.

Miért különleges egy tantrikus masszázs?

Mert a zene, az illatok, a hangulatos fények hatására teljesen ellazul a test. A feltétel nélküli, figyelemmel teli finom érintések felébresztik a benned szunnyadó istennői minőséget. Hidat emel tested, lelked, szellemed pillérjei között, ezáltal nyugalmat és egyensúlyt teremtve lényed belső rétegeiben. Érzéki, ösztönös vágyaidat valódi, mélyről fakadó szeretetté alakítja.

Felfokozott érzelmi állapotod elérésével és szinten tartásával tested felfrissül, megfiatalodik, energetikai áramlása felélénkül. A tantra masszázs lehetőséget nyújt számodra, hogy megtapasztald a tested, és a tested nyújtotta Örömöket. Nincs más dolgod, mint Magadra figyelni, és ringatózni az Öröm és a Szeretet hullámain. Test, lélek és szellem harmóniába kerül.

A masszázs során új módon kerülhetsz kapcsolatba Önmagaddal, saját Szexualitásoddal. Teljesen új testi, lelki, szellemi tapasztalásokat élhetsz meg ezen a téren.

Új, bensőséges módon vezet el Önmagadhoz, Nőiségedhez.

Ahhoz, hogy a tantrikus masszázs valóban Rólad szóljon, szükséges a megfelelő hozzáállás. Ebben a masszázsban nem az aktív cselekvés, hanem az élmény befogadása és a tapasztalat a lényeg. Ez viszont egyfajta passzivitást kíván a masszázs fogadójától, hogy a masszázs során teljesen rád tudjak koncentrálni. A masszázs során meztelenül leszel. Semleges, szagtalan, minőségi és teljesen természetes olajokkal fogoma megmasszírozni az egész tested, melynek során a határozott, erősebb mozdulatok és a finom simogatások váltják egymást. A kezelés ébreszti és feloldja a szexuális energiát, és segít azt eloszlatni az egész testre. A Tantrikus masszázs lényege nem a vágy felébresztése és kielégítése, hanem a test felfedezése és a test érintésekre adott válaszaival való játszadozás.

Kevesebb »